Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Tuptusia pod wplywem cieplej wody leci ci jeszcze mleczko Jesli nie bedziesz miala szalwii to zglos sie do lekarza to Ci przepisze odpowiedni lek na zatrzymanie laktacji

www.mamazone.pl/pytania-i-odpowiedzi/dzi...rzymac-laktacje.aspx

Ja jak konczylam karmic obie corcie to pokarm z czasem sam zanikl
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Kalba Kalba
(Królowa_Korba)
Wyjadacz
Mąż kupil mi herbate szałwiowa w sklepie eko, ale w aptekach tez widzialam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
To wyślę męża jutro do apteki całodobowej żeby kupił mi herbatkę Dziękuje dziewczyny za rady :*
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
rphlus tez bym sie przeszla ale fakt 10 w niedziele heh
aga musisz koniecznie Julci kupic taki stroj
halas a co do tej paczki bo zapomnialam ja dostalam normalnie ale nie dawno kupowalam Milusi ubranka w lindexie i dostalismy paczke kolejna od tak nie wiem czemu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Dzien dobry

Dziewczyny,jak wysoka moze byc goraczka od zabkowania? Julka miala dzisiaj w nocy 39,5. Cala rozpalona jakby ja z pieca wyciagneli. Ale nic po za tym. Wiec tak mi sie nasunelo na mysl,ze to na te zeby Budzila sie co 45 minut z placzem. Musialam ja wziasc na rece,ululac i zasypiala na nastepne 45 minut. I tak w kolko. Teraz jej zmierzylam i miala 37,5. Wiec sama sie obnizyla. No i widze tez,ze wszystko jest juz w porzadku. Bawi sie z babcia A ja ledwo zyje,he,he

Agus,kupie taki stroj Bo bedzie na pewno radocha

Milej niedzieli
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
DZIĘŃ DOBRY Aga mój pediatra w Polsce mówił ZE PRZY ZABKOWANIU TEM NIE POWINNA BYC WYŻSZA NIZ 38.5 I ZE GORĄCZKE ZBIJAMY JAK JEST POWYŻĘJ 38 ZE 37 TO NOMALNE U DZIECKA NAJWAŻNIEJSZE ZE JULKA CZUJE SIE JUZ LEPIEJ MUSISZ JA OBSERWOWĄĆ MIŁEJ NIEDZIELI
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
W sumie to miala 39 bo doczytalam,ze trzeba odjac 0,5 stopnia. Ale juz mam pewnosc,ze to od zebow. Bo dala sobie zgladnac do buzi i jest Pierwszy zabek Bedzie sukienka,hi,hi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
400 Postów

(marta86)
Wyjadacz
Nana zawsze mozesz w Polsce kupic takie tablice z imieniem pewnie nie bedzie problemu

Aga wraz z zabkami rosna nasze dzieci a pomyslec ze nie dawno Julka byla jeszcze w brzusiu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Masz racje Marta To naprawde bylo tak niedawno A podajesz cos dzieciom na zbicie goraczki od razu. Czy czekasz troche i obserwujesz?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
nanau nas te tablice sa nawet w Bunprisie. W brio tez widzialam. A my wyruszamy za godzinke do Oslo...
oooo Julcia ma zabka!!gratulacje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok